Nattgympa!






Nattgympan gick kanonbra! Alla gymnasterna va vakna till klockan fyra!
Jag är fortafarnde trött..
 
När gymnasterna anlände till hallen fick dom var sitt linne med deras namn tryckt på framsidan och "gymnast" tryckt på ryggen.
Upplägget under kvällen va träningen och pyssel kl.18 - kl.21. Sedan var det mat kl.21. Efter det fick man pyssla klart sin "sida" till våran egna bilderbok. När alla var klara var det dags för kvällens höjdpunkt; 5kampen! en tävling med fem olika grenar som va hjulning på bom, längdhopp ut i gropen, hoppa med ärtpåsar över luftkudden, tipspromenad och hinderbana, det blev en succe! I den sista grenen av 5kampen gav alla verkligen gärnet, det var en hinderbana över hela hallen som man skulle ta sig runt på så snabb tid som möjligt. Efter 5kampen var det dags för film och vi tänkte ju att gymnasterna skulle somna till filmen som vi satte igång runt 00.30, men icke. Det blev istället seriös träning mellan 02.00-04.00.
gymnasterna slocknade runt 4.00-04.30 och sedan var det väckning vid 7.30, furkost kl.08.00 och sedan hämtade föräldrarna sina väldigt trötta men glada gymnaster kl.9.00.

Ett stort tack till Didde och de föräldrarna som hjälpte till!






































                (klickbara)


Hoppas att alla hade roligt på nattgympan! Jag hade superkul och jag vet att Louise också hade det (:


Kram Mariella



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0